E-Relieve: hoe werkt het?

E-FIT AVELGEM

E-Relieve: hoe werkt het?

Gratis proefsessie

Last van pijnlijke gewrichten, rug of spieren? Moet je van je arts of rugcoach je zwakkere spieren verstevigen, maar lukt dat niet zonder pijn? Met de E-Relieve-sessies van E-Fit kun je jouw zwakkere spiergroepen pijnloos verstevigen. Een merkbaar verschil al na enkele sessies!
1 op de 5 volwassenen heeft chronische spier- en gewrichtsproblemen. Denk aan rugproblemen, artrose, reuma, trapeziumsyndroom, fybromyalgie, frozen shoulder, migraine, …Bij E-Relieve werken we aan deze chronische pijn. Bij twee methodes werken we met een gespecialiseerde rugjas, soms aangevuld met een broek om zo doelgericht de juiste spieren te verstevigen.

E-FIT AVELGEM

E-Relieve verstevigt je spieren

Gratis proefsessie

De verstevigende werking van de EMS-impulsen zorgt voor ontlasting op je wervels en tussenwervelschijven. Daarnaast helpt E-Relieve je verkrampte spieren te onstpannen.
E-Relieve werkt op volgende spieren:

  1. bovenste en onderste buikspieren
  2. trapeziusspieren
  3. brede rugspier
  4. diepe rugspier
  5. binnenheupspieren
  6. biceps en triceps

E-Relieve verstevigt je spieren
E-Relieve: wat doen we?

E-FIT AVELGEM

E-Relieve: wat doen we?

Gratis proefsessie

Na een intakegesprek kiezen we uit twee methodes:

  1. E-Relieve zonder sporten met E-Fit Beauty & Slim: pijnloze infrarood-spierversteviging met ontlastende, helende werking
  2. Rugschool met de E-Fit Infinity: compleet bewegingsplan op maat voor diepgaande versteviging

Met de E-Fit Beauty & Slim worden de gespecialiseerde rugjassen en lichaamspakken gecombineerd met EMS en infrarood. Terwijl EMS werkt op spier- en bindweefselversteviging, zal de infrarood de spieren geleidelijk aan opwarmen zoals bij intensief sporten. Dit verhoogt de elasticiteit van de spieren waardoor spanningen verminderen. Die spanning is (vooral bij reuma en fybromyalgie) de oorzaak van pijn.

​Onze spieren hebben nood aan zuurstof om te kunnen functioneren. Het pak zorgt voor een betere bloedcirculatie waardoor er meer aanvoer is van meer zuurstofrijk bloed.
Infrarood neemt de oorzaak niet weg maar zal het genezingsproces wel ondersteunen. Vooral voor wie door overbelasting last heeft van kleine scheurtjes in de spieren en gewrichten kan hiermee het genezingsproces aanzienlijk versnellen.

De verstevigende werking van de EMS-impulsen zorgt voor ontlasting op je wervels en tussenwervelschijven. Daarnaast helpt E-Relieve je verkrampte spieren te ontspannen.

E-FIT AVELGEM

Maak kennis met E-Relieve

Gratis proefsessie